Een serie portretten van Hoornders, gemaakt door bewoners van de Novalishoeve, te zien op verschillende plekken in Den Hoorn. 

Ik en Jij en Iedereen die we zien

De portretten zijn tot stand gekomen tijdens een serie workshops portretfotografie op de Novalishoeve onder begeleiding van fotograaf Anoek Steketee (Den Hoorn). Aan de hand van voorbeelden van haar werk  en het werk van bekende fotografen zoals Richard Avedon en Rineke Dijkstra ontwikkelden de deelnemers hun eigen stijl en visie. 

Novalishoeve is een sociaal bedrijf, met hart voor mens en dier. Zorg, gastvrijheid en het boerenleven gaan hier naadloos in elkaar over. Als biologisch-dynamische boerderij telen wij vele gewassen, op zo’n 40 ha landbouwgrond. Novalishoeve is tevens een zorgboerderij. Wij bieden plekken aan jong volwassenen met een psychiatrische zorgvraag en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. 

Anoek Steketee studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende kunsten. Haar fotografisch werk is tentoongesteld in onder andere Het Rijksmuseum, FOAM en het Nederlands Fotomuseum.

1 t/m 30 juni 2019

Ik en Jij en Iedereen die we zien

In Den Hoorn

www.novalishoeve.nl

© 2012 - 2019 WEBJONGENS
Volg Lange Juni!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief