FOTOWEDSTRIJD met als thema ‘RUIMTE’

Samen Lange Juni in beeld brengen!

We zijn altijd op zoek naar aantrekkelijke, interessante, enthousiaste, nieuwsgierig makende foto’s van Lange Juni. Daarom houden we van 25 mei en tot 1 juli 2019 deze fotowedstrijd.

Per persoon mag je één foto insturen van maximaal 4 MB. Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury die door de Lange Juni-organisatie is samengesteld. De winnaar krijgt voor uiterlijk 5 juli 2019 persoonlijk bericht.

Wil je tips of inspiratie?

Kom dan maandag 24 en dinsdag 25 juni tussen 14.00 - 16.00 uur naar de inloop-fotoworkshops in het Glazen Paleis (in Den Burg)

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vertel ons het verhaal...
Maak een keuze

Met het uploaden/versturen van je foto ga je akkoord met de wedstrijdvoorwaarden.

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd 2019 geef je Lange Juni toestemming om jouw ingezonden foto's zonder vergoeding aan jou en vrij van (re)productierechten online te publiceren of op enigerlei andere wijze te vermenigvuldigen en te gebruiken voor promotiedoel-einden van Lange Juni en ter beschikking te stellen aan onze partnerorganisaties. Let op: als er mensen op de foto staan afgebeeld, dan ben je verplicht om hen toestemming te vragen of je de foto mag insturen.

© 2012 - 2019 WEBJONGENS
Volg Lange Juni!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief